Oppskrifter

19. mai 2011

Kyllingrett i panne ala mammaen til Malin

I dag fikk jeg skikkelig lyst på en rett jeg spiste ofte i ausvigheia!
Da bar det på telefonen til Malin for å få ingrediensene..
Egentlig serveres den med ris, men dette er veldig unødvendig (dersom andre i huset ikke lever på levkarbo kan de få det).



Kyllingrett til 2.

*Kyllingfileter (3små)
*En halv purre
*En halv pose sopp
*En halv boks creme fraise
*1,5 dl fløte (kanskje mer, prøv deg frem)
* Av krydder bruker jeg hvit pepper, cayennepepper, paprika, gurgemeie.

Kutt filetene i småbiter, krydre og stek i masse smør, kutt sopp og purre stek dette sammen med kyllingen. Ha i CF og fløte tilslutt og la dette småputre litt for å ta opp smak.. Jeg spiser denne retten med brokkoli som tilbehør, men jeg tror både salat oh andre grønnsaker og kan brukes..
Mannen i huset syns også denne retten er knakende god!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar