Oppskrifter

18. mars 2011

Nakkekoteletter al'a AL!

Jeg setter som sagt veldig pris på mat som går raskt å lage, smaker, himmelskt, og ikke minst at det krever minst mulig oppvask!

I dag ble d nakkekoteletter til middag som jeg krydret godt, stekte og lot det deretter puttre i fløte i stekepanna (oppvask spart!) :D
Selvfølgelig kan du koke grønt ved siden av eller lage annet tilbehør.

Du trenger:
* nakkiser
* fløte (mye fordi sausen blir knall god)
* pepper, salt, cayennepepper, timian, dæsj koriander, dæsj spisskummin (krydder kan varieres alt etter hva du har tilgjengelig)
* sopp, løk og tomater (valgfritt, men gir god smak)
* eventuelt grønnsaker eller annet tilbehør

Stek nakkiser med masse krydder, sett på tilbehør til koking etc.. , stek sopp og løk sammen med koteletter en kort stund, hell over fløte.
La dette puttre i noen minutter sånn at alle smakene får blandet seg, legg på skiver av tomat, og la dette småkose seg i 5 min.
-ikke vær knegen på pepperen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar